Elérhető a településképi rendelet elkészítését segítő háttéranyag

betűméret növelése      nyomtatás      küldés email-ben
Lezárult a megyei kormányhivatalok és a területi építészkamarák által szervezett országos rendezvénysorozat, melyen a Miniszterelnökség munkatársai a településképi rendelet elkészítésének módját mutatták be.

Budapesten ért utolsó állomásához augusztus 31-én az a rendezvénysorozat, melyen az Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárság munkatársai a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény végrehajtásában nyújtottak további szakmai támogatást a települési önkormányzatok és főépítészek számára. Az előadások ezúttal kifejezetten a településképi rendeletek megalkotásában nyújtottak segítséget. Az egy hónap alatt összesen tíz helyszínen lebonyolított tájékoztatón bemutatott prezentációt ezúton letölthető formában közzétesszük.

A Miniszterelnökség és háttérintézménye, a Lechner Tudásközpont továbbra is biztosítja minden település számára a szükséges szakmai támogatást. A törvénnyel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal a telepulesugy kukac me pont gov pont hu e-mail címre írt levélben!

Forrás: Miniszterelnökség
betűméret növelése      nyomtatás